Group
  • Stel een vraag
  • Biografie
  • Gedeputeerde Staten
  • Alle berichten
  • Onderwerpen
    • Openingen
    • Infrastructuur
    • Ontvangsten
    • Burgemeesters
    • Lezingen
    • Onderscheidingen
    • Samenwerking
    • Werkbezoeken
  • Biografie
  • Stel een vraag
  • naar brabant.nl

Ravelijnlezing Proefmei en de Liberation Kitchen

24 mei 2019

image

Bergen op Zoom, 23 mei 2019-  Het is een jaarlijks terugkerend evenement in West-Brabant, de Ravelijnlezing. Na de lezingen over het thema water van Deltacommissaris Peter Glas en Rijksbouwmeester Floris van Alkemade, volgt dan een ontvangst tijdens Proefmei.

Proefmei is een culinair evenement waar de West-Brabantse horeca zich aan een breed publiek presenteert. Horeca- ondernemer Dennis van Tilburg en Chefkok Johan Joosen presenteerden daar de Liberation Kitchen. Een verwijzing naar het schaarste menu van de oorlogsjaren en het feit dat wij kunnen vieren dat Brabant 75 jaar vrij is. Burgemeester Frank Petter en cdK Wim van de Donk fungeerden als souschef, gedeputeerde Ben de Reu van Zeeland maakte duidelijk dat asperges en aardbeien toch niet zonder Zeeuwse aardappelen kunnen en onderstreepte de waarde van goede samenwerking met West-Brabant en de provincie.

image

Tags

ontvangsten

Deel dit artikel   

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

Mondkapje in Brabantse kleuren

Wim van de Donk
7 mei, 2020
“De Brabantse bacillenvanger wordt een hit!” Met die woorden nam de commissaris van de Koning...
Lees verder
Uncategorized

De vlam van de vrijheid ontstoken

Wim van de Donk
5 mei, 2020
Om precies 12 uur op 4 mei ontstak de commissaris van de Koning de vrijheidsfakkel...
Lees verder
Uncategorized

Peelbrand in Deurne

Wim van de Donk
23 april, 2020
De brand in het natuurgebied de Groote Peel in Deurne is een van de grootste...
Lees verder
Uncategorized

Brabant getroffen door corona

Wim van de Donk
16 april, 2020
De uitbraak van het corona virus heeft Brabant hard getroffen. Het leed in Brabant is...
Lees verder

© Commissaris 2021

image